Ne pare rău, nu putem găsi {{term}}. Vă rugăm să încercați din nou.
Măsurile luate de Regus ca replică la COVID-19
Regus Chairman - Douglas Sutherland

Douglas Sutherland

Președinte

Douglas Sutherland a fost numit Chairman pe 18 mai 2010. Douglas a fost Chief Financial Officer la Skype în perioada achiziției de către eBay și a fost și Chief Financial Officer la Secure Wave în timpul achiziției de către PatchLink. Înainte de acestea, Douglas a fost Partener la Arthur Andersen, având responsabilități de management internațional. A fost director al unor companii din mai multe jurisdicții și a fost fondator Chairman al Camerei de Comerț American din Luxemburg. Douglas este acum și Director la Median Gruppe S.à r.l. și Socrates Health Solutions Inc.

Regus CEO Mark Dixon

Mark Dixon

Chief Executive Officer

Chief Executive Officer și fondator, Mark Dixon este unul dintre cei mai bine cunoscuți antreprenori din Europa. De la fondarea Regus la Bruxelles, Belgia în 1989, a câștigat o reputație excelentă pentru leadership și inovație. Înainte de Regus a creat afaceri în industriile de retail și alimentație en-gros. Premiat în repetate rânduri pentru antreprenoriat, Mark a revoluționat modul în care afacerile abordează necesitatea de proprietate cu viziunea sa asupra viitorului muncii.

Regus COO & CFO - Dominik de Daniel

Dominik de Daniel

Chief Financial Officer și Chief Operating Officer

Dominik de Daniel s-a alăturat Regus pe 1 noiembrie 2015 ca Chief Financial Officer and Chief Operating Officer. Înainte de a veni la Regus, Dominik a fost timp de 9 ani Chief Financial Officer la Adecco Group, lider global în furnizarea de servicii de resurse umane; Dominik a fost și Group’s Head of Global Solutions la Adecco și a fost responsabil de Managementul Informației la nivel global și de activitatea Grupului Adecco în China. Dominik a mai ocupat poziția de CFO la DIS AG, lider de piață în anagajări profesionale în Germania, înainte ca această companie să fie achiziționată de către Adecco Group.

Regus Senior Non-Executive Director - Lance Brown

Lance Brown

Senior Independent Non-Executive Director

Lance Browne a fost numit Non-Executive Director la Regus pe 27 august 2008, a devenit Senior Independent Director pe18 mai 2010 și Chairman of the Nomination Committee pe 27 septembrie 2012. Lance a fost CEO apoi Chairman la Standard Chartered Bank (China) Ltd, Non-Executive Director la IMI plc, Senior Advisor la Primăria Londrei, Chairman la China Goldmines plc, și Director of Business Development la Powergen International. Lance este Chairman la Travelex (China) și membru în consiliul director al WS Atkins International.

Regus Non-Executive Director - Elmar Heggen

Elmar Heggen

Independent Non-Executive Director

Elmar Heggen a fost numit Non-Executive Director la Regus pe 1 iunie 2010 și a fost numit Chairman al Comitetului de Audit pe 27 septembrie 2012. Elmar are o vastă experiență de management. Din 2006 a fost Chief Financial Officer, Head of the Corporate Centre și membru al Comitetului Executiv la RTL Group, rețeaua lider european în entertainment. Alăturându-se RTL Group în 2000, a mai avut pozițiile de Vice President of Mergers and Acquisitions și Vice President of Strategy and Controlling. Înainte de a veni la RTL, Elmar a fost Vice President & General Manager la Felix Schoeller Digital Imaging din UK. Elmar este Chief Financial Officer și Membru al Comitetului Executiv al RTL Group. Este și Board Member la Atresmedia (Spania) și la Metropole television (Franța) și Chairman of the Broadcast Centre Europe SA.

Regus Non-Executive Director - Florence Pierre

Florence Pierre

Independent Non-Executive Director

Florence Pierre a fost numită Non-Executive Director al Regus pe 21 mai 2013. Își împarte timpul între a fi director, consulant și investitor în companii care oferă servicii inovatoare și de internet. Are peste 30 de ani de practică în finanțele corporative internaționale, deținând poziții de senior la BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance și la propria companie de consultanță. Florence are o perspectivă internațională importantă, lucrând în Chicago, New York, Paris și Bruxelles. A predat finanțe și economie, a publicat un număr de cărți și articole despre evaluare și au fost membru al unor comitete de antreprenoriat și inovație franceze, atât din zona guvernamentală, cât și profesională. Florence a fost Director la 3i Infrastructure plc din 2010 până în 2013 și este Director la ESL Network, lider francez în consultanță strategică pe economic intelligence.

Regus Non-Executive Director - François Pauly

François Pauly

Independent Non-Executive Director

François Pauly a fost numit Non-Executive Director la Regus pe 19 mai 2015. François are peste 30 de ani de experiență de management în sectorul bancar. Până în octombrie 2014 François a fost Chief Executive și Chairman în Management Board la Banque Internationale à Luxembourg (“BIL”). Experiența anterioară de management include poziții Executive la BIP Investment Partners S.A., Dexia Group și la Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François este Senior Advisory Partner la Castik Capital Partners și non-Executive Director of Group la Luxembourgeoise SA, BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A și Cobepa SA. François este membru și în comitetele câtorva organizații de caritate.

Regus Non-Executive Director - Nina Henderson

Nina Henderson

Independent Non-Executive Director

Nina Henderson a fost numită în comitet pe 20 mai 2014. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC. Este acum Director la CNO Financial Group (companiile de asigurări Bankers Life, Washington National și Colonial Penn). Nina este și Managing Partner la Henderson Advisory care oferă evaluări alte industriei de consum pentru companii de investiții. În cariera sa de treizeci de ani la Bestfoods și compania predecesoare, CPC International, a denținut poziții de management și executive marketing în America de Nord, inclusiv Vice President la Bestfoods și President la Bestfoods Grocery. Nina a fost Director la numeroase companii din industrii diverse, inclusiv AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., Del Monte Food Company și Pactiv Corporation. Nina este Trustee la Drexel University unde are Licența în Științe și a primit în 2010 AJ Premiul Drexel Distinguished Alumni. Este și Dirctor la Visiting Nurse Service of New York și la Foreign Policy Association.