Ne pare rău, nu putem găsi {{term}}. Vă rugăm să încercați din nou.
Măsurile luate de Regus ca replică la COVID-19

Un furnizor global, o soluție completă

Extindeți-vă afacerea cu ajutorul unei companii care se extinde la rândul ei. Serviciul Regus de recuperare în caz de dezastru s-a extins cu peste 100% în fiecare an în ultimii doi ani.

Oferim garantat un comision de 10% sau 15% din valoarea totală a contractului, o plată rapidă – achitată imediat, iar dvs. aveți acces la opinii și date valoroase legate de industria continuității afacerii.

Alăturați-vă unei soluții dinamice, globale de recuperare în caz de dezastru care permite afacerilor să se recupereze în cazul unui dezastru în practic fiecare oraș din lume cu ajutorul unui singur furnizor.

Contactați echipa noastră de recuperare în caz de dezastru

Birou de mici dimensiuni pentru recuperare în caz de dezastru

Ajutați-vă clienții să se recupereze mai rapid în cazul unui dezastru

Deținem o rețea globală de spații de lucru pentru a facilita continuitatea afacerii fără dificultăți pentru clienții dvs.

Spațiu de lucru garantat

Rețeaua noastră globală garantează executarea planului clientului dvs. de continuitate a afacerii în timpul oricărei crize sau urgențe, fără timp de așteptare sau suprasolicitări.

Soluție globală la cheie

Facilitățile pentru birou sunt instalate și gata de utilizat, cu servicii de internet și telefonie la nivel profesional, servicii de recepție și facilități de bucătărie și curățenie.

Gestionare simplă

Nu sunt necesari furnizori multipli – un singur furnizor la nivel global, o politică de abonare simplă, asistență pentru clienți 24/7, fără costuri de instalare și investiții de capital.

Contactați echipa noastră de recuperare în caz de dezastru

Alăturați-vă comunității noastre globale

Cunoaștem foarte bine industria.

Am creat evenimente speciale în care vă împărtășim experiența noastră, pentru a vă oferi accesul la opinii și date valoroase referitoare la industria continuității afacerii.

Folosiți locațiile noastre pentru evenimente sponsorizate în comun, specializate în continuitatea afacerii și recuperarea în caz de dezastru

Extindeți-vă portofoliul și bucurați-vă de avantajele rețelei Regus

Dezvoltați-vă clienții cu ajutorul unui conținut de ultimă oră din industrie – cărți albe, studii de cercetare și de caz

Contactați-ne direct pentru a vă înregistra ca partener al canaluluiCreați un cont